Medlemsskap i SeniorNet

(Uppdaterad 2021-11-24)

Välj SeniorNet Huddinge, en aktiv förening som är på gång med spännande aktiviteter.

Information om SeniorNet Huddinge

Vare sig du vet mycket om datorer och IT eller är ovan och vill veta mer är du välkommen till oss – både för att själv inhämta kunskaper och färdigheter och förhoppningsvis även kunna hjälpa andra med IT.

Proceduren är enkel – klicka på denna länk, som öppnar medlemsansökan till SeniorNet Sweden, och fyll i formuläret. Där väljer du också lokalklubb och vi vill förstås att du väljer SeniorNet Huddinge. Du kommer att få en inbetalningsavi med posten.

OBS! Medlemskapet löper inte per kalenderår, utan tolv månader från registreringsdatum.

Som medlem får du information om mycket av det som händer inom datavärlden och om våra tematräffar och annat.
Vi arrangerar via Öppet hus intressanta presentationer och via Support träffar även gratis hjälp av våra IT kunniga personer för att lösa egna IT problem med exempelvis datorer, mobiltelefoner m fl. Det är mycket uppskattat. Vid varje samling tar vi en enkel fika och en frivillig avgift på 20 kr.

Vår ambition är också att arrangera studiecirklar i mån av intresse och tillgång till kunniga cirkelledare.

I medlemsavgiften ingår också rabatter hos vissa lokala företag (se sidan under länken rabatter).
SeniorNet Sweden erbjuder också rabatter, bland annat PC för Alla (50% rabatt).

Med ditt medlemsnummer och det lösenord du valt kan du logga in på SeniorNet Swedens webbplats och delta i informationsutbyten på riksnivå.

På SeniorNet Swedens webbplats kan du ta fram underlag för att själv skriva ut ett fysiskt medlemskort – logga in, gå till menyn Medlemskap och välj alternativet Medlemskort och min profil. En bit ner finns en länk med texten Visa medlemskort i eget fönster – klicka där och skriv ut det medlemskort som då visas.

Registrera dig som ny medlem

Hjärtligt välkommen!